Spring til indhold

Hvordan det hele begyndte

ЛуАЗ-967 ТПК IMG_4606

Jeg læste om LuAZ-967 for første gang i konferencen om Automotive News, og næsten med det samme besluttet - "skal tage". Still - svømmer, forlystelser, langrend på dette niveau af kvalitet off-road køretøjer. Myachta ét ord. Det er bare - udgivelsen af ​​deres længe ophørt, og der var meget lidt produceret. Og oven i det, en masse af disse maskiner lidt fra "rukodelschikov" at en dør vil blive skåret, standen er svejset oven - port på maskinen helt. Så søgeprocessen er mere eller mindre et levende eksempel kan tage meget lang tid. En reduktion til status kræves - for resten af ​​tiden.

Søgningen fortsatte i flere år ... fortsætter ->

Nu restaureringen er færdig, og bilen er 100% får opgaven, så du kan få "tilbage til hvor nice og ren \ hvor der ikke støvler trådte turist" (C) T.Shaov

Funktioner LuAZ-967 Liste over forbedringer

»Og Indesit brød og ikke Tide vasker" - eller Gum: ny teknologi

Moderne liv er svært at forestille sig uden en opvaskemaskine - og tilsyneladende mange timer stående ved vasken for evigt væk. Men som sædvanlig, men det syntes - på 6. leveår tjente trofast Indesit IDL-40 sagde: "Jeg er træt, jeg forlader", og begyndte at stinke af stegt plast ... En obduktion afslørede - stoppet motoren til pumpen og overophedning det smeltede ventilatorbladene. Vi har stadig mistanke om noget, så ring til service for husholdningsapparater, finde ud mærket af motoren, som vi har brug for, og ser frem til, når vi bliver præsenteret af prisen for en ny.

Jeg hørte fra næsten en brækket ben kæbe faldt - for motor bad om mindre 600R videre ->

Og her er hvorfor ikke e-mail.

Derefter bad mig om at sende et spørgsmål, som jeg er af respekt for kravet besluttet at træde på halsen af sine egne principper og det samme svar. Men det var der! Svar næste ->

Wildebeest! (Ikke en antilope)

Endelig lykkedes til slut - og selv prøve! - En anden ufærdige. Planer for udskiftning af bunden på rustfrit stål, hvilket betyder - at være bøjet plade, og meget, meget. Tidligere dette blev gjort den gammeldags måde - to plus to koblinger hjørne mellem arket - og lad os gå hammer gik gennem en bestyrelse ... Det er bare den måde det fungerer kun på smalle - 20 inches maksimum - plader, og han ikke har tilstrækkelig overflod. Så - for sbychu drøm bliver nødt til at bygge videre ->

Tiltrækning hidtil uset generøsitet

... Held selskab Mvideo, der sælger "forældet" Drives WD MyBook Live-2TB på prisen for 1500P ... billigere bare drev WD 2TB Green, Koy i og installeret :) Da der ikke var til at modstå og ikke købe en, især i betragtning af dynamikken i dollaren ... Og allerede fundet sted i nærheden af ​​en tæller amfibiogennaya asfyksi - begynder at kvæle skrubtudsen, simpelthen tvinge sige "Giv to!" :) Så dogonku til 4 TB Nasu avlet anden 2 til 2TB, og det ser ud næste ->

Højre blok for Kevlar og en anden lyddæmper

IMG_20140910_172634

Stuck, svaner - og pludselig mine fødder falder to scraps ny, har lige købt en syntetisk reb :( Og skæres nøjagtigt i midten af ​​...

Det viste sig, at i blokken fik en kvist, kablet yderligere ->

Oblakaaaaa ... eller indtryk om markedsføring offer.

Urolige tider nu, og miste alle husstandens elektroniske bibliotek for eventuelle ydre omstændigheder - en oversvømmelse / brand / maske show - virkelig ikke ønsker. Derfor er ønsket om at købe noget at den lå og gemme en komplet arkiv over alle.

Men lige nok til at lyve - det er nødvendigt at dygtigt leve længe uden mad (og dermed drevet af 12 volt og ikke meget at spise), ikke varm og ikke larmer (for ikke at tiltrække opmærksomhed), og vigtigst - at give direkte adgang til operativsystemet installeret, og ikke kun web-interface.

Men efter et par uger til at søge på internettet var næste ->

Bonnet

Under den første tur med den nye hætte og motor skjold blev opdaget, at hætten gnider malingen på kontaktpunkterne. Generelt er der ikke noget overraskende - en heftig hætte ligger kun med en elastik og et par punkter i motorens skjold, her på bump under påvirkning af yderligere ->

Mod strømmen

Vi gik denne gang til vores foretrukne sted til Lemeza. Her besluttede kun denne gang ikke til at gå ned et par miles ned ad floden, og op imod strømmen med videre ->

Video - komme ud af busken

Sidste tur til Siem grund af tab i løbet af vinteren off-road ridning færdigheder gravet lidt, når du afslutter vand. Slip tryk til et minimum, var i stand til at forlade på egen hånd.


Pavlivka eller teste spillet

Vi gik til at slappe af på Pavlovsk reservoir, således teste fundet sidste gang vejen. Men den regnfulde sommer i år medført ændringer - hvis sidste år vejen var stejl selv, men det zhiguleprohodima, det nu helt gennemblødt, og i første afstamning ved ~ 40 grader, da vi kørte på en slæde ... Okay dette websted ud på den stigende hældning af kløften, som yderligere ->